Het bestuur van supportersclub Daan Soete doet een warme oproep bij de leden van vorig jaar om hun lidgeld te vernieuwen. Dit lidmaatschap is niet alleen een grote steun voor Daan maar heeft voor de leden ook enkele voordelen. Jullie ontvangen een nieuwe lidkaart voor het veldritseizoen 2019-2020. Bovendien krijgen jullie voor de bussen (drie à vier bussen per seizoen), die ingelegd worden om voor Daan te gaan supporteren, een gevoelige korting. De eerste busrit is zelfs volledig gratis.

De 10 euro die we per seizoen en per lid vragen zijn terugbetaald van zodra jullie éénmaal met de supportersbus meegereisd hebben.

Een lidkaart blijft geldig voor een volledig seizoen van september 2019 tot maart 2020. 

De lidkaart(en) kan (kunnen) afgehaald worden bij Patrick De Beuckelaer, Fabiolalaan 19, Grobbendonk na telefonische afspraak via 0478 33 85 85 of zal bij je aanwezigheid op de eerstvolgende veldcross overhandigd worden.

Het lidgeld van 10 euro kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE93 9733 5329 6767 van supportersclub Daan Soete. Gelieve in de mededeling de naam (of namen) te vermelden voor wie het lidgeld betaald wordt, alsook adres, telefoonnummer en mailadres.

Nieuwe leden zijn evenzeer welkom.

Geef een antwoord

Sluit Menu